Supreme Intelligence Challenge: Laske eläinten paino alle 11 sekunnissa!

Pidät arvoituksista, jotka kutittavat aivojasi ja laittavat sinun älykkyyttä jännittynyt? Palapelit ovat kiehtovia työkaluja, jotka auttavat sinua terävöittämään loogista päättelyäsi ja analyyttisiä taitojasi. Kuvittele haaste, joka pakottaa sinut etsimään vaikeaselkoista esinettä tai purkamaan salaperäisen koodin. Ratkaisu on kyvyssäsi purkaa arvoitusta, käyttää näkemystäsi ja löytämisen iloa. Meillä on nimenomaan a haastava palapeli joka lupaa saada aivosi myllerrykseen. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Eläinten painon haaste

Ensi silmäyksellä näet hiiren, kissan ja koiran. Heidän painonsa näyttää olevan mysteeri, joka on ratkaistava. Tämän haasteen voittamiseksi sinun on käytettävä omaa älykkyyttä ja sinun kykyä järkeillä löytääksesi kunkin eläimen massan. Se ei vaikuta paljolta, mutta voitko määrittää oikean painon alle 11 sekunnissa? Tämä on aika, jolloin sinun on todistettava henkinen ketteryytesi.

Huippualoitus haasteelle

Aika loppuu, lähtölaskenta on alkanut. Katso tarkasti yhtälöitä ja anna intuitiosi ohjata sinut ratkaisuun. Tunnetko pystyväsi ratkaisemaan tämän arvoituksen silmänräpäyksessä? Onko sinulla jo käsitys yhden eläimen painosta? Älä viivyttele, aika on loppumassa ja aivojen on toimittava täydellä nopeudella. Oletko päässyt ratkaisuun?

Loistava mieli töissä

Jos olet jo löytänyt vastauksen, nosta hattua! Näytät a poikkeuksellinen älykkyys ja huomattava kyky ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia. Ja jos olet edelleen raapimassa päätäsi etsiessäsi ratkaisua, älä huoli, me näytämme sinulle tavan päästä perille.

Arvoituksen purkaminen

Ratkaisu saadaan lisäämällä annetut tiedot taitavasti. Aloitetaan lisäämällä painot: Hiiri + Koira = 20 kg ja Kissa + Koira = 24 kg, sitten Hiiri + Kissa = 10 kg. Lisäämällä kaksi ensimmäistä yhtälöä saadaan 2 koiraa + kissa + hiiri = 44 kg. Kolmannen yhtälön avulla päätämme, että 2 koiraa = 34 kg, joten a Koira = 17 kg.

Sieltä on helppo löytää, että Hiiri = 3 kg ja eliminoimalla Kissa = 7 kg. Eläinten kokonaispaino on siis 27kg. Joten! Olet ratkaissut arvoituksen ja osoittanut päättelykykysi. Onnittelut tai hyvää ajattelua seuraavaan yritykseesi!

Tällaiset palapelit ovat loistava tapa pitää hauskaa samalla kun treenaat mieltäsi. Löysitkö vastauksen tai et, tärkeintä on jatkaa aivojen haastamista, oppia ja pitää hauskaa matkan varrella. Pidä mieli avoimena ja ennen kaikkea ole aina valmis seuraavaan haasteeseen!

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Taipumuksia » Supreme Intelligence Challenge: Laske eläinten paino alle 11 sekunnissa!