Strateginen haaste: Järjestä shakkilauta uudelleen 5 liikkeessä kohdistaaksesi samanlaisten nappuloiden vaakasuora rivi ja pystysarake

Onko sinulla tarpeeksi terävä mieli voittaaksesi meidän looginen haaste päivän? Olitpa shakkimestari tai vain fani arvoituksia, kutsumme sinut haastamaan itsesi arvoituksella, joka haastaa aivosi. Älä lannistu sen näennäisestä yksinkertaisuudesta; avain on resoluution nopeudessa. Oletko valmis testaamaan omasi päättelyn nopeus ? Joten, peli alkaa!

Pelin periaate

Ennen kuin venytät kuvan shakkilaudasta, jossa on kahdenlaisia ​​nappuloita. Katso hetki nykyistä asettelua, koska sinun on ryhdyttävä toimiin. Sinun toimeksianto, jos hyväksyt sen, on suoritettava yhteensä viisi liikettä, jotka johtavat vaakaviivan ja samanlaisista kappaleista koostuvan pystyviivan muodostumiseen. Älä toimi hätäisesti; kypsä pohdiskelu on usein menestyksen kumppani.

Aivovoimistelun edut

Tämän palapelin ratkaiseminen on enemmän kuin pelkkä harrastus. Se on todellinen aivovoimistelu jonka avulla voit ottaa tauon arjen vimmasta. Huolimatta tasostasi shakissa, tämä testi edistää kognitiivisten taitosi kehittymistä ja antaa sinulle tyytyväisyyden tunteen heti, kun olet löytänyt ratkaisun. Kehotamme sinua ryhtymään toimiin ja napsauttamalla ”Seuraava” paljastaaksesi ratkaisun seuraavalla sivulla ja katsoaksesi, olivatko perustelut oikein.

Vastasitko siis haasteeseen? Muista, että jokainen ratkaistu pulma on mielesi voitto. Jatka hänen kouluttamista, niin hän palkitsee sinut satakertaisesti!

Vastaus: tässä on liikkeet, jotka sinun on tehtävä ratkaistaksesi tämä pulma

Katso alla olevaa kuvaa saada yleiskuva eri liikkeistä, joita tarvitaan vaaka- ja pystysuoran linjan saamiseksi identtisillä osilla. Löysitkö samat tulokset?

Jos näin on, onnittelemme sinua, koska olet todellakin todellinen nero. Sinulla ei ole vain erinomainen keskittymiskyky, vaan myös ajattelet lahjakkaana. Toisaalta ihmiset, jotka ovat epäonnistuneet, kutsutaan mukaan ottaa muita haasteita vastaan käyttää aivojaan ongelmien ratkaisemiseksi.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Taipumuksia » Strateginen haaste: Järjestä shakkilauta uudelleen 5 liikkeessä kohdistaaksesi samanlaisten nappuloiden vaakasuora rivi ja pystysarake