fbpx

VASTUULLISUUS

Kanto Design Oy

Kanto Design – vastuullinen valinta

 

Meille on ollut alusta asti selvää, että haluamme yrityksemme perustuvan vastuulliseen tuotantoon. Haluamme varmistua siitä, että yrityksessä mukana olevat saavat asianmukaisen korvauksen työstään sekä asialliset työolot. Olemme voineet varmistua hyvistä työoloista valitsemalla kotimaisia ammattilaisia yhteistyökumppaneiksi ja samalla kannattaa Suomen pienyrittäjiä. Kaikki Kanto Designin vaatteet ja korut valmistetaan käsityönä Suomessa ja siitä olemme kovin ylpeitä.

Arvoihimme kuuluu vahvasti myös ekologisuus, joka näkyy sekä materiaalivalinnoissa että muussa toiminnassamme. Kanto Design on toiminut ympäristökummina vuodesta 2020 alkaen, minkä avulla olemme voineet hyvittää yritystoiminnastamme syntyviä hiilidioksidipäästöjä. Tuotannossamme pyrimme minimoimaan kangasjätteen syntyä ja ylijäämäkankaista kehittelemme joko uusia tuotteita tai lahjoitamme erilaisiin käsityöprojekteihin.

Ompelija

Vuoden 2022 alusta alkaen aloitimme yhteistyön Espoolaisen Fashion Patterns ompelimon kanssa. Kanto Designin vaatteet valmistuvat taitavien Tetianan ja Hennan käsissä! Myös vaatteiden kaavoitus ja sarjonta tapahtuu saman katon alla. 

korujen valmistus

Korumme vaneriosat leikataan ja värjätään Helsingissä ja kootaan koruiksi ja pakataan Oulussa Kanto Designin työhuoneella. Korun materiaaleina kukoistaa kotimainen koivuvaneri sekä kirurginteräksestä valmistetut metalliosat.

Tutustu Tuotteisiimme

Pin It on Pinterest

Share This