Tutki persoonallisuutesi salaisuuksia kätesi koon kautta

On kiehtovaa ajatella, että käsissämme, näissä jokapäiväisessä elämässä välttämättömissä työkaluissa, voisi olla persoonallisuutemme salaisuudet. Sen lisäksi, että ne antavat meille mahdollisuuden manipuloida ja muokata ympärillämme olevaa maailmaa, ne osoittautuvat myös kiehtovaksi ikkunaksi siihen, keitä me olemme. Artikkeli ”Persoonallisuustesti: Kätesi koko ja muoto kertoo sinusta paljon! » vie sinut henkilökohtaiselle löytömatkalle, jossa käsiesi koko ja muoto voisivat heijastaa paljon enemmän kuin fyysisiä kykyjäsi. Valmistaudu katsomaan vielä kerran kämmeniäsi ja tutkimaan, mitä ne paljastavat luonteestasi ja syvistä taipumuksistasi.

Isojen käsien mysteeri

Oletko koskaan ajatellut, että kätesi koko voisi paljastaa paljon sinusta? Saadaksesi selville, aloita taivuttamalla käsivarttasi 45° kulmaan ja tarkkailemalla, koskettaako keskisormesi rannettasi vai ei. Jos näin on, voit pitää itseäsi jonkun kanssa iso käsi. Tämä yksityiskohta ei ole triviaali, se on usein merkki siitä perfektionistisia persoonallisuuksiajotka eivät jätä mitään sattuman varaan ja jotka ovat erittäin tarkkaavainen yksityiskohtiin. Ei vain sitä, vaan myös nämä henkilöt ovat herkkä ja heillä on suuri kapasiteetti ottaa vastaan ​​kritiikkiä, joka auttaa heitä edistymään ja hiomaan taitojaan. Heidän taipumuksensa kovaan työhön heijastuu heidän sinnikkyytensä saavuttaa korkeita tavoitteita ja tavoitteita.

Little Hand, seikkailujen maailma

Jos toisaalta keskisormesi ei voi koskettaa ranteesi, olet yksi niistä, joilla on a pieni käsi. Tämä ominaisuus ei suinkaan ole merkityksetön, vaan paljastaa rohkeuden ja seikkailunhaluinen. Pienet kädet ovat tunnettuja rakkaudestaan vapautta ja heidän helppouteen ryhtyä uusiin kokemuksiin pelkäämättä omia tunteitaan. Heidän joustavuutta ja heidän kykynsä toipua epäonnistumisista tekevät heistä dynaamisia kumppaneita, jotka nauttivat usein huomion keskipisteestä suhteissaan. Heidän innostuksensa ja rohkeutensa tarttuvat, mikä tekee heistä vastustamattomia monissa tilanteissa.

Kun käden muoto määrittelee persoonallisuuden

Käden koko ei ole ainoa merkki; lomakkeellakin on sanansa. A neliömäinen kämmen on usein persoonallisuuden merkki järkevää ja pragmaattinen, suosien faktoja ja konkreettista tietoa intuition sijaan. Nämä ihmiset ovat järjestelmällisiä, he käyttävät aikaa punnitakseen etuja ja haittoja ennen päätöksentekoa. Sitä vastoin a suorakaiteen muotoinen kämmen osoittaa taipumusta intuitioon. Tämän kämmentyypin yksilöillä on taipumus seurata kuudetta aistiaan, mikä johtaa heidät usein luoville ja taiteellisille alueille, joilla he voivat osoittaa lempeyttä ja luovuutta.

Kädet eivät suinkaan rajoitu yksinkertaisiin manipulointivälineisiin, vaan ne ovat todellisia hahmokarttoja, jotka tarjoavat vihjeitä luonteenpiirteistä. perfektionismiofseikkailuof herkkyysja jopa itsetunto. Tarkkaile hetki käsiäsi ja anna niiden kertoa sinulle jotain itsestäsi. Saatat yllättyä niiden sisältämän tiedon runsaudesta ja siitä, kuinka ne voivat vaikuttaa käsitykseesi itsestäsi ja muista.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Psykologia » Tutki persoonallisuutesi salaisuuksia kätesi koon kautta