Testaa logiikkaasi: voitko ratkaista tämän monimutkaisen pulman tulitikuilla?

Rakastajat arvoituksia ja älykkyystestit, pysy siinä! Uusi geometriahaaste luo aaltoja sosiaalisessa mediassa, ja sen ratkaiseminen vaatii vain kolme ottelua. Periaate? Jaa kolmio kolmeen yhtä suureen osaan. Se kuulostaa yksinkertaiselta, mutta kiehtovimmat palapelit ovat usein niin pinnalla. Valmistaudu pukemaan päällesi neuronit testattu ja ota selvää, voitko liittyä tämän pulman ratkaisijoiden erittäin eksklusiiviseen kerhoon. Oletko siis valmis ottamaan haasteen vastaan?

Tarkastellaan geometristä haastetta

THE arvoituksia hyödynnä tilaälyämme ja kykyämme harkita luovia ratkaisuja. Tämä nyt kiertävä uusi haaste on täydellinen esimerkki siitä, kuinka muutama yksinkertainen elementti voi muuttua valtavaksi palapeliksi. Maali? Lisää kolme tulitikkua kolmioon luodaksesi kolme samankokoista aluetta. Se on sellainen haaste, joka saattaa aluksi tuntua lapselliselta, mutta osoittautuu todelliseksi logiikkaharjoitus.

ÄO-testi - lisää 3 tulitikkua jakaaksesi kolmion kolmeen yhtä suureen osaan
Lisää 3 tulitikkua jakaaksesi kolmion kolmeen yhtä suureen osaan

Strategiat älykkääseen ratkaisuun

Tämän arvoituksen ratkaisemiseksi ei ole tilaa sattumukselle. Olennaista on analysoida ongelma huolellisesti, visualisoida eri mahdollisuudet ja käyttää hyvä annos kekseliäisyyttä. Saatat tuntea houkutusta sijoittaa osumat satunnaisesti, mutta tämän testin onnistuminen edellyttää a jäsenneltyä ajattelua ja geometrian periaatteiden ymmärtäminen.

Ota aikaa pohtia kulmat ja kunkin lisäyksen luomat tilat. Ratkaisu saattaa vaatia askeleen taaksepäin ottamista ja ajattelua niin sanotusti ”kolmion ulkopuolella”. Älä unohda, että symmetria voi olla arvokas liittolainen pyrittäessä saavuttamaan osien täydellinen tasa-arvo.

Ratkaisun paljastaminen

Kokeiltuani kärsivällisyyttäsi ja logiikkasi, tässä tulee kauan odotettu hetki: ratkaisu! Onnittelut kaikille, jotka jaksoivat ja onnistuivat ratkaisemaan tämän pulman. Toisille, älä lannistu; Tällaisten pulmien ratkaiseminen on myös loistava tapa kouluttaa mieltäsi ja valmistaa sitä tuleviin haasteisiin.

ÄO-testi - lisää 3 osumaa kolmion jakamiseksi 3 yhtä suureen osaan - ratkaisu
Ratkaisu

Ja nyt kun tiedät ratkaisun, miksi et haasta ystäviäsi? Jaa tämä arvoitus sosiaalisissa verkostoissasi ja katso, kuka piirissäsi voi lunastaa geometrian arvoimien mestarin tittelin!

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Taipumuksia » Testaa logiikkaasi: voitko ratkaista tämän monimutkaisen pulman tulitikuilla?