Tehokkaita tapoja poistaa tummia silmänalusia pysyvästi

Nykyaikaisen elämän hektisen tahdin piirittäminä silmissämme näkyy usein väsymyksen merkkejä: tummia silmänalusia. Vaikka se on a yleinen ongelma Kauneuden maailmassa nämä ei-toivotut varjot eivät ole väistämätön kohtalomme. Onneksi tähän on olemassa ratkaisuja. Tutustu tässä artikkelissa 5 idioottivarmaa vinkkiä sanoa hyvästit tummille silmänaluksille ja löytää valoisa ja levännyt ilme.

Kosteutus: ensimmäinen avain silmiin ilman tummia silmänalusia

Kuivunut iho on usein synonyymi selvemmille tummille silmänaluksille. Lääke voi kuitenkin olla yhtä yksinkertainen kuin hyvä kosteutusrutiini. Juoda tarpeeksi vettä koko päivän ajan on välttämätöntä kosteuttaa kehoa sisältäpäin. Mutta älä unohda paikallista hoitoa: silmänympärysihoa. Levitä päivittäin kosteusvoide, joka on rikastettu hyaluronihapollaainesosa, joka tunnetaan kyvystään pidättää vettä ihossa, jolloin tämä herkkä alue näyttää sileämmältä ja vähemmän väsyneeltä.

Vihreä tee: luonnollinen liittolainen tummia silmänalusia vastaan

Älä juo vain vihreää teetäsi, vaan käytä sitä hoitona! Kiitos hänen anti-inflammatorisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia, jäähdytetyt vihreät teepussit, jotka asetetaan silmille muutamaksi minuutiksi, voivat auttaa vähentämään tummia silmänalusia. Tämä luonnollinen ja helposti lähestyttävä kärki auttaa vähentämään turvotusta ja antaa iholle raikkauden tunteen, joka on ihanteellinen aloittamaan vapaapäivä tai rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa.

Palauttava uni: välttämätön perusta

Siirrytään nyt ihon hyvinvoinnin peruspilariin: uni. Yön levollinen uni voi tehdä ihmeitä silmillesi. Mutta voimme optimoida tämän vaikutuksen yksinkertaisesti muuttamalla tapaamme nukkua. Ylimääräisen tyynyn käyttäminen pään kohottamiseksi auttaa vähentämään tummia silmänalusia rajoittamalla nesteen kertymistä silmien ympärille. Investoimalla hyvään tyynyyn ja noudattamalla tiukkaa unihygieniaa voit nähdä dramaattisen parannuksen.

Korjaaja: meikkikärki naamioi tummia silmänalusia

Aamuisin, jolloin tummia silmänalusia esiintyy, peitevoide on paras liittolainen. Valitse yksi laadukas korjaaja, oikea sävy voi muuttaa ilmettäsi. Valitse meikkivoidetta hieman vaaleampi sävy, joka valaisee silmien alta. Levityksen jälkeen tulee levittää kevyesti kovettuvaa puuteria, jotta lopputulos pysyy koko päivän ajan. Joten tummat silmänalusi pysyvät pikku salaisuutesi!

Hieronta: rentoutus ja hoito silmänympärysiholle

Mitä jos lopettaisimme eleellä, joka oli sekä rentouttava että hyödyllinen iholle? THE hieronta. Yksinkertaisilla, lempeillä pyörivin liikkeillä voit stimuloida verenkiertoa ja edistää imunestettä. Tämä ei ainoastaan ​​auta vähentämään tummia silmänalusia, vaan myös rentouttaa kasvojen lihaksia, mikä osaltaan tekee ulkonäöstä levännemmän ja säteilevämmän.

Tummat ympyrät voivat aiheuttaa turhautumista, mutta muista, että ratkaisut ovat usein ulottuvillamme. Näitä soveltamalla 5 vinkkiä Säännöllisesti ja huolellisesti voit sanoa hyvästit tummille silmänaluksille. Riittävä nesteytys, vihreän teen edut, laadukas uni, asianmukainen korjaava meikki ja säännöllinen hieronta ovat uuden rutiinisi pilareita terveiden näköisten silmien puolesta. Älä enää odota muuttaaksesi ulkonäköäsi ja löytääksesi levänneen ihon!

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Elämäntapa » Tehokkaita tapoja poistaa tummia silmänalusia pysyvästi