Tässä on, mitä nyrkin sulkeminen paljastaa persoonallisuutesi, tuoreen tutkimuksen mukaan

Kuvittele hetkeksi, että päivittäiset toimintasi voivat paljastaa persoonallisuutesi ääriviivat. Niiden joukossa banaali mutta kaunopuheinen ele: tapa puristaa nyrkkisi. Tämän vaistomaisen toiminnan takana on hienovarainen ilmaus siitä, kuka olet. Jos kehonkieli Sitä pidetään usein ajatustemme ja tunteidemme hiljaisena heijastuksena, se voi olla myös meille avoin ikkuna persoonallisuus. Aikojen ja kulttuurien ylittämisestä ei-verbaalisen kielen ymmärtämisestä on tullut kiehtova tutkimuskohde. Kun hienovarainen taiteen tulkita asennot ja liikkeet, näemme kuinka yksinkertainen toiminta Purista nyrkit voi tulla todellinen odottamattomien luonteenpiirteiden paljastaja.

Miksi kehonkieli on sielun peili

THE kehonkieli menee pidemmälle kuin tunnetilojemme yksinkertainen ilmaus; se voi olla avoin kartta haudatuimmille persoonallisuuden piirteillemme. Jokainen liike, jokainen omaksumamme asento on ei-verbaalinen heijastus yksilöllisyydestämme. Käyttäytymispsykologian tutkijat huomauttavat, että eleet – erityisesti tapa, jolla kättelemme nyrkkejä – voi kertoa paljon siitä, miten ajattelemme ja tunnemme ympärillämme olevia tapahtumia. Purkamalla nämä pienet vihjeet voimme oppia ymmärtämään paremmin paitsi muita myös itseämme.

Nyrkkisi paljastamat salaisuudet

On olemassa erilaisia ​​tapoja tehdä nyrkki, ja jokainen niistä liittyy tiettyihin persoonallisuuden ominaisuuksiin. Aloitetaan analysoimalla näitä eleitä ymmärtääksemme paremmin tätä hiljaista kieltä.

Piilotettu peukalo: luovan ja rauhallisen mielen merkki

Kun peukalo lepää käden sisäpuolella, tämä voi heijastaa rauhallista ja huomaavaista luonnetta. Henkilöitä, jotka ottavat tämän asennon, arvostetaan usein heidän rauhallisesta lähestymistavastaan ​​ja siitä, että heitä on helppo lähestyä. Ne säteilevät luovuutta ja herkkyyttä, joka tekee niistä ainutlaatuisia. Tämä ele voi osoittaa suurta avarakatseisuutta ja kykyä tarkastella maailmaa eri näkökulmista.

Kehdon peukalo: kun tarve rauhoittamiseen ilmenee

Jos peukalo putoaa ensimmäiseen sormaan, tämä voi tarkoittaa, että henkilö etsii tiedostamatta lohtua tai varmuutta. Tämä voi heijastaa tiettyä herkkyyttä tai puutetta itsetunto, mutta myös suurta anteliaisuutta ja intuitiota. Näillä henkilöillä on usein lahja ymmärtää toisten emotionaalisia tarpeita ja mukautua niihin.

Peukalo sivuun: tasapaino karisman ja epäluottamuksen välillä

Mitä tulee niihin, joiden peukalo sijoitetaan käden puolelle, kolmannen ja neljännen phalangesin viereen, ne voivat antaa tietyn karisma ja vahva läsnäolo. Vaikka heidän anteliaisuutensa on käsinkosketeltavaa, siihen liittyy usein annos epäluottamusta. He arvostavat sitä, että he ovat muiden ympäröimiä, mutta valitsevat huolellisesti ne, jotka tulevat heidän läheiseen piiriinsä.

Mitä nyrkkisi kertoo sinusta: persoonallisuusanalyysi

Vertaamalla tapaa, jolla nyrkki puristetaan, piirteiden kanssa persoonallisuus paljastetaan, saamme kiehtovan käsityksen psyykestämme. Nämä assosiaatiot voivat toimia indikaattoreina siitä, kuinka hallitsemme tunteita ja olemme vuorovaikutuksessa ympäristömme kanssa. Ne korostavat, kuinka spontaaneimmat eleemme liittyvät todellisuudessa läheisesti luonteeseemme.

Yhteenvetona, jokaisella käsiemme kokoonpanolla on oma tarinansa kerrottavana. Avaamalla itsemme näiden eleiden ymmärtämiselle voimme rikastuttaa käsitystämme ihmissuhteista ja itsestämme. Kun seuraavan kerran katsot jonkun puristavan nyrkkiään, kiinnitä huomiota yksityiskohtiin – ne saattavat paljastaa enemmän kuin kuvittelet.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Psykologia » Tässä on, mitä nyrkin sulkeminen paljastaa persoonallisuutesi, tuoreen tutkimuksen mukaan