Tässä kuvassa tekemäsi valinta paljastaa synkimmän luonteenpiirteesi

Oletko koskaan ajatellut, että yksinkertainen visuaalinen valinta voisi paljastaa persoonallisuutesi synkimmät kulmat? Meidän viimeinen persoonallisuustesti esittelee sinulle tämän kiehtovan haasteen. Valitsemalla jonkin salaperäisen kuvan laatikoista saatat löytää sen luonteenpiirteen, jonka pidät yleensä mieluummin varjoissa. Tämä ei ole vain ennustamispeli, vaan mahdollisuus siihen tunnista omat rajasi aloittaa polku henkilökohtaiseen kehitykseen. Joten, mitä odotat avataksesi sielusi rintakehän ja kohdataksesi tämän vähemmän tunnustettavan puolen itsestäsi?

Testin kuvaus

Kuvittele itsesi arvoituksellisen kuvan edessä, joka sisältää neljä arkkua erillisiä, jokainen täynnä mysteereitä ja piilotettuja merkityksiä. Tässä on persoonallisuustestimme ydin. Olet valinnan edessä, joka näyttää triviaalilta, mutta silti se on paljastava. Tavoitteena ei ole tuomita, vaan kannustaa myötätuntoista itsetutkiskelua tunnistamaan alueet, joilla voit työskennellä. Odota hetki, katso pääkuvaa ja anna intuitiosi ohjata sinut rintaan, joka puhuttelee sinua eniten.

Testitulokset

Jokainen valitsemasi kuvan rintakehä liittyy erilliseen psykologiseen tulkintaan, mikä paljastaa osan sisäisestä varjosi. Jos valintasi osuu rinnalle #1tämä saattaa viitata taipumukseen valittaa kohtaloasi tekemättä aloitetta asioiden muuttamiseen. Valitse rintakehä numero 2 voi paljastaa taipumusta negatiivisuuteen ja taipumusta vähätellä onnistumisiasi ja saavutuksiasi. Jos olet kiinnostunut rinta #3, tämä voi tarkoittaa, että sinulla on vastuuton asenne tai et välitä muista. Lopuksi, rinnan valinta #4 voisi viitata tiettyyn itsekeskeisyyteen ja empatian puutteeseen muita kohtaan.

On tärkeää työskennellä negatiivisten puolien parissa

Näiden persoonallisuutemme varjojen tunnistaminen on vasta ensimmäinen askel. Todellinen muutos tapahtuu, kun lähdemme liikkeelle muuntaa heikkoutemme vahvuuksiksi. Työskentelemällä näiden vähemmän lumoavien näkökohtien parissa voimme rakentaa terveellisempiä ihmissuhteita ja lisätä yleistä hyvinvointiamme. Se on vaativa, mutta äärettömän palkitseva prosessi, joka rakentaa luonnettamme ja rikastuttaa elämänkokemustamme.

Tämä testi on kutsu tutkia itseäsi ja ryhtyä rikastuttavaan henkilökohtaiseen työhön. Kannustan sinua tarttumaan tähän tilaisuuteen muuttaa tapojasi ja asenteitasi, jonka tavoitteena on parantaa elämänlaatuasi ja ihmissuhteitasi. Tämä sisäinen matka voi olla yhtä kiehtova kuin tämän arkun salaperäinen valinta. Älä siis epäröi ottaa askelta ja selvittää, mitä valintasi paljastaa itsestäsi.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Psykologia » Tässä kuvassa tekemäsi valinta paljastaa synkimmän luonteenpiirteesi