Tämän tapa, jolla istut maassa, paljastaa persoonallisuutesi

Kehomme puhuu puolestamme, usein ilman, että olemme täysin tietoisia siitä. Asento, jonka omaksumme, kun annamme itsemme istua maassa, on todellinen ikkuna, joka on avoin sisäiselle itsellemme. Maailmassa, jossa ensivaikutelma on joskus ainoa, jonka meillä on mahdollisuus antaa, sanaton viestintä saa pääoman merkityksen. Tästä syystä paljastamme sinulle epätavallisen, mutta yllättävän paljastavan persoonallisuustestin: tapa, jolla istut lattialla. Valmistaudu selvittämään, mitä tämä yksinkertainen asento voi paljastaa hahmostasi ja elämänkatsomuksestasi.

Sanattoman viestinnän merkitys

Usein sanotaan, että sanat ovat vain viestintämme jäävuoren huippu. THE synergologian asiantuntijoita vahvista se: hiljainen kielemme, kielemme kehonkieli, paljastaa paljon siitä, keitä me olemme. Olipa kyseessä julkisissa puheissa tai suosikkijulkkiksiemme kehonkielessä, kyky lukea liikkeiden ja asentojen välistä voi olla korvaamatonta. Ja tässä tulee esiin meidän hieman erityinen persoonallisuustestimme, joka perustuu siihen, miten valitset asennon istuessasi lattialla. Oletko valmis tulkitsemaan kehosi sinulle lähettämän viestin?

Eri asennot ja niiden merkitys

Tämä epätavallinen tapa havaita psyykemme puolia edellyttää useiden tyypillisten asemien analysointia. Aloitetaan sivuistuma-asento. Pidät mieluummin poissa ja jätät etäisyyttä niihin, jotka saattavat tehdä sinusta epämukavaa. Tämä voisi viitata stoaseen luonteeseen, persoonallisuuteen, joka on sekä älykäs että huomaamaton.

Ja entä ne, jotka jatkavat makaa takaisin? Tämä asento merkitsee tyyneyttä täyttävää lähestymistapaa olemassaoloon, jossa maksiimi ”rakasta, elä ja anna elää” saa täyden merkityksensä. Jos tämä on ensisijainen asemasi, saatat olla joku, joka arvostaa ystävien ja perheen seuraa ja asettaa suhteiden laadun määrän etusijalle.

Lopuksi kuuluisa asento ristissä. Tämän asennon omaksuminen tarkoittaa usein täysin juurtumista nykyhetkeen. Ei menneisyyteen liittyviä piinaa tai huolia tulevaisuudesta, tämän kannan seuraajilla on ajatuksensa lujasti ankkuroituna tässä ja nyt.

Jokainen asento, niin banaalilta kuin se näyttääkin, on psykologian sävyinen ja antaa tietoa suhtautumisestamme elämäntilanteisiin, avoimuudestamme muille ja tavastamme kohdata haasteita. Joten kun seuraavan kerran löydät itsesi lattialta, käytä hetki ja huomaa kuinka istut siellä – kehollasi saattaa olla sinulle paljastuksia.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Psykologia » Tämän tapa, jolla istut maassa, paljastaa persoonallisuutesi