Tämä tulitikkujen arvoitus näyttää helpolta… mutta se huijaa suurimman osan ihmisistä!

Hyvät fanit heijastus ja logiikka, oletko koskaan testannut älyllistä ketteryyttäsi haasteessa, joka vaatii muutakin kuin vain numeroiden tuntemusta? Tänään kutsumme sinut löytämään palapelin, joka lupaa stimuloida sinua vähennyksen henki hauskalla ja omaperäisellä tavalla. Oletko valmis ottamaan vastaan ​​haasteen ja ratkaisemaan tämän arvoituksen ennätysajassa, alle 20 sekunnissa? Valmistaudu siis, sillä seuraava testaa aivosi luovimmalla mahdollisella tavalla!

Lämmitä neuronejasi tällä yllättävällä palapelillä

THE päivän haaste pyytää sinua pelaamaan numeroilla, mutta ei niin kuin olet tottunut. Laita ajastin valmiiksi, sillä tehtäväsi on tasapainottaa yhtälö 99-39=10 siirtämällä vain kaksi tulitikkua. Kyllä, luit oikein, vain kaksi Ottelut! Tämän hauskan testin avulla voit mitata kykyäsi ajatella epätavallisella tavalla hauskanpidon aikana.

Matemaattinen haaste mielen teroittamiseen

Jos sinulla on aina ollut heikkoutta arvoituksia ja logiikkapelejä, tämä palapeli on tehty sinulle. Tulitikut sijoitetaan esittämään yhtälöä, ja sinun tarvitsee vain siirtää kahta niistä tulosten korjaamiseksi. Sinun ei tarvitse olla matematiikan nero, mutta hyvä annos luovuutta ja havainnointia on välttämätöntä. Oletko siis valmis ottamaan tämän haasteen vastaan ​​ja todistamaan, että älykkyytesi ei pelkää haasteita?

ÄO-testi - 99-39=10
ÄO-testi

On aika ajatella laatikon ulkopuolella ja etsiä a innovatiivinen ratkaisu. Tämä testi ei ole vain henkinen laskuharjoitus, vaan myös loistava tapa stimuloida luovuuttasi. Joten kuka teistä suorittaa tämän haasteen alle 20 sekunnissa?

Etsitään ratkaisu tähän tulitikkupalapeliin!

Haluamme onnitella kaikkia, jotka osallistuivat tähän älylliseen seikkailuun ja jakoivat kekseliäisyyttään. Innostuksesi haasteisiin on todiste siitä, että uteliaisuus ja oppimisen jano elävät edelleen!

Ratkaisu tähän virushaastejoka teki kierroksen sosiaaliset verkostot, on nerokas: 99 piti muuttaa 69:ksi ja 39 59:ksi, kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Loistava todiste siitä, että joskus älykkäät vastaukset ovat myös yksinkertaisimpia!

IQ-testi - 99-39=10 - ratkaisu
Ratkaisu

Toivomme, että tämä pieni testi on tarjonnut sinulle hetken viihdettä ja älyllistä heräämistä. Kiitos, että liityit joukkoomme tähän aivoseikkailuun, ja älä epäröi jakaa tätä haastetta ystäviesi kanssa nähdäksesi, ovatko he yhtä taitavia kuin sinä!

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Taipumuksia » Tämä tulitikkujen arvoitus näyttää helpolta… mutta se huijaa suurimman osan ihmisistä!