Tämä japanilainen harjoitus voi auttaa sinua laihtumaan 5 kiloa vain kuukaudessa

Diettien ja laihdutusvinkkien lakkaamattomassa maailmassa japanilainen liikunta on poikkeus säännöstä houkuttelevalla lupauksella: häviää jopa 5 kiloa kuukaudessa. Ilman monimutkaisia ​​laitteita tai aikarajoituksia tästä harjoituksesta on tullut päivittäinen kumppani niille, jotka haluavat muotoilla siluettiaan häiritsemättä heidän elämäntahtiaan. Mukana a tasapainoinen ruokavalio, se ei ainoastaan ​​ehdota palautumista kuntoon, vaan myös selkäkipujen lievitystä ja arvokasta rentoutumista. Tässä uppoutuminen tähän lempeään mutta tehokkaaseen menetelmään, jossa yhdistyvät japanilainen perinne ja moderni hyvinvointi.

Uppoudu japanilaisen laihduttamisen maailmaan

Aikana, jolloin hyvinvointimarkkinat ovat täynnä ihmeitä lupaavia menetelmiä, a Japanilainen harjoitus ilmestyy kiinnittäen niiden huomion, jotka etsivät luotettavaa ratkaisua takaisin saatuun vartaloon. Sen periaate on sekä perinteinen että yksinkertainen, ja sen maine on rakennettu innokkaiden todistusten pohjalta. jopa 5 kiloa laihtuneet kuukauden sisällä. Tämä harjoitus on esteetön fyysisestä kunnosta riippumatta, ja se vaatii ennen kaikkea todellista motivaatiota ja sitoutumista säännölliseen harjoitteluun nähdäkseen vaikutukset.

Käytännössä: kysymys menetelmästä ja säännöllisyydestä

Kaukana kuntosaleista ja kalliista laitteista, tämän harjoituksen päivittäinen harjoittelu vaatii vain yksinkertaisen kylpypyyhe. Suorittaaksesi sen, yksinkertaisesti rullaa pyyhe ja aseta se alaselän alle maata lattialla. Jalat suorina ja jalat linjassa, varpaat yhdessä, kädet venytetään pään yläpuolelle kämmenten ollessa maassa ja toisiaan päin, kehon linjausta seuraten. Tärkeintä on pitää tässä asennossa viisi minuuttia keskittyen syvään, rentoon hengitykseen. Tämä jokapäiväisen elämän säännöllisyyteen otettu harjoitus voi olla todellinen katalysaattori painonpudotus ja hyvinvointia.

Lisäedut: lisää hyvinvointia

Sen lisäksi, että se vaikuttaa tasapainoon, tämä harjoitus tarjoaa lisäedut ei vähäpätöinen. Monet ihmiset kertovat selkeästä helpotuksestaan selkäkipu ahkeran harjoituksen jälkeen. Se on myös syvän rentoutumisen hetki, ankkuripiste päivässä, jota usein häiritsevät stressi ja ulkoiset vaatimukset. Venyttelyn, pitoasennon ja hengittämiseen keskittymisen yhdistelmä edistää rentouttavaa vaikutusta ja mahdollistaa todellisen rentouttavan tauon omassa kodissasi.

Tasapainota lautasella maksimoidaksesi tehot

Vaikuttaa ennenaikaiselta keskittyä tähän harjoitukseen ottamatta huomioon pääomanäkökohtaatasapainoinen ruokavalio. Terveellinen ruokavalio, joka koostuudetox-ruoat, runsaasti vettä ja vähän kaloreita, edistää epäilemättä painonpudotusta. Hedelmien ja vihannesten tulisi olla etusijalla tässä ruokavaliossa, ja välipalaa tulisi välttää tai korvata viisailla ravitsemusvalinnoilla liikunnan tehokkuuden lisäämiseksi.

On kiehtovaa, kuinka tällainen yksinkertainen japanilaisesta perinteestä peritty harjoitus voi johtaa merkittäviin muutoksiin säännöllisellä harjoittelulla ja hyvillä ruokailutottumuksilla. Näiden elementtien yhdistäminen elämäntyyliin voi olla alku matkalle kohti haluttua hyvinvointia ja muotoa, joka perustuu sekä yksinkertaisiin että syvällisiin periaatteisiin.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Elämäntapa » Tämä japanilainen harjoitus voi auttaa sinua laihtumaan 5 kiloa vain kuukaudessa