Tällä viikolla nämä astrologiset merkit kokevat maagisia hetkiä rakkaudessa ja ystävyydessä

Kun tähdet kohdakkain täydellisesti, tietyt horoskooppimerkit joutuvat saamaan kosmisia siunauksia. Tämä viikko 13.-19.5.2024 lupaa olla yksinkertaisesti maaginen erityisesti kolmelle merkille. Valmistaudu rakas Härkä, Syöpä ja Kalat, sillä tulet kokemaan lumoavia hetkiä rakkaus ja sisään ystävyysjossa astrologian taika tunnetaan eniten.

Taivas loistaa näille merkeille

Viikko 13.-19.5.2024 on valaistu erikoisvalolla kolmelle onnekkaalle astrologiselle merkille: Härkä, Syöpä ja Kalat. Tänä Olympuksen jumalien siunaamana aikana jokainen planeettaliike näyttää soittavan harmonisen sinfonian näiden alkuperäiskansojen hyväksi. Olipa kyse sattumanvaraisista kohtaamisista tai vahvistetuista siteistä, astraalienergian aura edistää aitouden ja intensiivisyyden sävytettyjen suhteiden kukoistamista. Kiinnitä huomiota hienovaraisiin merkkeihin, sattumuksiin, jotka eivät todellakaan ole sattumia, ja avaa sydämesi parhaalle, mitä universumilla on sinulle tarjottavanaan. Rakkaus ja ystävyys, usein arvaamaton, lupaavat syleillä sinut ikimuistoiseen tanssiin.

Härkä: lisääntynyt romantiikka

Taurus-syntyperäisille tämä viikko tulee kankaalle, jolle maalataan rakastava kirkkain värein fresko. Venuksen vaikutuksen alaisena romantiikan tunteesi kymmenkertaistuu, kutsuen sinua ilmaisemaan tunteitasi harvinaisen intensiivisesti. Pienet kosketukset virtaavat sisään, kynttiläillalliset lisääntyvät ja aistillinen luonteesi houkuttelee ihailevia katseita. Taurealaiset paljastavat tässä yhteydessä kiintymyksensä täyden syvyyden ja nostavat emotionaaliset siteensä korkeammalle tasolle. Älä epäröi avata sydäntäsi, koska tunteiden vastavuoroisuus on ulottuvillasi, mikä tekee tästä ajanjaksosta todellisen tunne-eedenin.

Syöpä: tunteet huipussaan

Rakkaat Syövät, valmistautukaa olemaan upeimpien tunteiden aallon vallassa. Kuu, aina uskollinen merkkillesi, orkestroi baletin suloisia ja puhtaita tunteita. Huomaat olevasi vastaanottavaisempia ja sopusoinnussa ympärilläsi olevien sydämenlyöntien kanssa. Ystävyyssuhteet vahvistuvat, kiteytyvät luottamuksesta ja totuuden täyttämästä vaihdosta. Se on myös ihanteellinen aika solmia uusia ystävyyssuhteita, jotka voivat osoittautua elinikäisiksi rikoskumppaneiksi. Emotionaalinen elinympäristösi on pyhäkkö, jossa luottamus vallitsee ja jossa jokaisesta suhteesta tulee vaalittava aarre.

Kalat: Hengellinen yhteys

Kalat navigoivat Clementin astraalivesillä, joissa Neptunus, tukiplaneettasi, stimuloi intuitiotasi sekä halusi syvään ja merkitykselliseen liittoon. Tämän viikon aikana luodaan voimakkaita henkisiä yhteyksiä, jotka tasoittavat tietä platonisille rakkausille ja ystävyydille, jotka ylittävät tavallisen. Tapaat sukulaishenkiä ja löydät heidän kanssaan hiljaisuuden, joka on täynnä keskinäistä ymmärrystä ja harmoniaa yksinkertaisten sanojen ulkopuolella. Ole valmis kokemaan ainutlaatuisia kokemuksia, jotka rikastavat sosiaalista ja sentimentaalista elämääsi lähes jumalallisella luonteella.

Tämän lumoavan viikon taivaalliset muodot suosivat Härkää, Syöpää ja Kaloja tarjoten heille paljon rakkautta ja ystävyyttä pelattavaksi luottavaisin mielin. Kuuntele kosmoksen melodioita ja anna tämän tähtimäisen onnen virran viedä itsesi mukana.

Tämä viikko lupaa olla poikkeuksellinen Härkälle, Syöpälle ja Kaloille, jotka valmistautuvat sukeltamaan astrologiseen armon aikaan. Taurealaiset uppoutuvat kohonneeseen romantiikkaan ja ilmaisevat vapaasti tunteitaan Venuksen hyväntahtoisen vaikutuksen alaisena. Kuun suojelemat syövät näkevät tunteensa huipussaan, vahvistaen ystävyyssuhteita ja avaamalla heidän sydämensä uusille kohtaamisille. Mitä tulee Kaloihin, he kokevat henkisiä yhteyksiä, alkusoittoa syvästi rikastuville suhteille. Kaikille kolmelle luvataan maagisia hetkiä, joissa rakkaus ja ystävyys ovat päärooleissa. Tähdet ovat linjassa taivaallisen onnen ja harmonian sinfoniaa varten.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Astrologia » Tällä viikolla nämä astrologiset merkit kokevat maagisia hetkiä rakkaudessa ja ystävyydessä