Tällä viikolla 2 horoskooppimerkkiä hyötyvät positiivisista energioista

Olemme siirtymässä poikkeukselliseen viikkoon 20.-26.5.2024, jolloin taivaan värähtelyt lupaavat olla erityisen hyväntahtoisia. Kahdestatoista horoskooppimerkistä kaksi hyötyy huomattavasti näistä positiivisista energioista. Valmistaudu omaksumaan onnen ja menestyksen kausi, varsinkin jos olet Kaksoset tai Neitsyt, koska tähdet näyttävät tekevän salaliittoa hyväksesi!

Tähdet harmoniassa

Viikko avautuu harvinaisen ja suotuisan astraalikonfiguraation vaikutuksesta: Maaelementissä oleva suuri Trine kruunaa taivaan ja muodostaa yhteyden maamerkkien eri planeettojen välille. Kohdistukset ja konjunktiot toimivat lempeässä harmoniassa tarjoten vakautta ja positiivista resonanssia koko horoskoopissa. Jupiterin läsnäolo Härässä vahvistaa tätä yleistä taipumusta kasvuun ja yltäkylläisyyteen luoden vaurauden henkeä.

Yleinen vaikutus Näistä taivaallisista järjestelyistä kutsuu rakentavaan toimintaan ja vahvistunut luottamus. Tämä on ihanteellinen aika toteuttaa projekteja, keskittyä henkilökohtaisiin ja ammatillisiin tavoitteisiisi ja ennen kaikkea osoittaa kiitollisuutta. Jokainen, merkistään riippumatta, voi hyötyä tästä positiivisen energian aallosta linjaamalla itsensä Maan värähtelyjen kanssa, mikä on synonyymi saavutukselle ja sitkeydelle.

Kaksoset: Kosmisen vaiheen keskellä

Kaksoset, olet työnnetty valokeilassa! Merkurius, tukiplaneettasi, astuu yhteyteen Auringon kanssa, mikä kymmenkertaistaa kommunikointi- ja yhteysvoimasi. Sanasi saavat erityisen painoarvon, ajatuksesi virtaavat ja löytävät suotuisan kaiun ympärilläsi. Tämä aika on ihanteellinen uusien projektien käynnistämiseen, neuvotteluihin tai yksinkertaisesti ajatustesi jakamiseen luottavaisin mielin.

Siinä ei vielä kaikki, sillä Venus liukuu myös merkkiisi antaen viehättävän ja harmonisen vivahteen vuorovaikutuksellesi. THE neuvoja Gemini-syntyperäisille? Hyödynnä tämä viikko loistaaksesi sosiaalisesti ja emotionaalisesti. Ympäröi itsesi niillä, joita rakastat, viettelet, luot, äläkä unohda käyttää luonnollista huumoriasi jännittävien tilanteiden purkamiseen.

Neitsyt: Odottamaton astraalinen siunaus

Neitsyen alkuasukkaat, a astraali siunaus koputtaa ovellesi. Merkuriuksen ja Venuksen linjaus edistää kuudetta aistiasi, terävöittää pragmaattisuuttasi ja antaa sinulle seesteisyyden auran. Tavalliset esteet näyttävät haihtuvan jättäen selkeän tien tavoitteidesi saavuttamiseen. Henkinen selkeys on olemassa, hyödynnä tilaisuutta tarkentaaksesi elämänsuunnitelmiesi yksityiskohtia.

Näkymät näyttävät valoisilta, ja niillä on suuret mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun ja taitojen kehittämiseen. siellä suositus osoitettu Neitsyille tällä viikolla? Jätä legendaarinen perfektionismi pukuhuoneeseen ja uskalla pyytää apua tai tehdä yhteistyötä: näin tehdessäsi katalysoit näiden hyödyllisten energioiden rakentavan panoksen kehittymään merkittävästi projekteissasi.

Käytännön neuvoja näiden energioiden optimoimiseksi

Kaksoset ja Neitsyt, tässä on joitain ehdotuksia, joiden avulla voit maksimoida tämän tähtiviikon hyödyt. Kaksoset, hyödynnä kaikki tilaisuus seurustella ja laajentaa piiriäsi. Ihmisten vuorovaikutus on odottamattomien mahdollisuuksien lähteitä. Mitä sinulle tulee, Neitsyt, tämä on täydellinen aika korostaa ainutlaatuisia taitojasi ja etsiä strategisia liittoutumia.

Molemmille merkeilleasenne adoptioon on selvää: ole avoin, innostunut ja toimi tarkoituksella. Energiaa on olemassa, käytä sitä siirtyäksesi kohti rakkaita toiveitasi. Tee optimismista ja kiitollisuudesta päivittäisiä kumppaneitasi ja katso, kuinka universumi vastaa anteliaasti.

Kaksoset ja Neitsyt valmistautuvat kokemaan poikkeuksellisen viikon 20. – 26. toukokuuta 2024, jota vahvistaa upea astrologinen harmonia. Kun universumi järjestää mahtavaa maaelementtiä Trineä, joka julistaa vakautta ja runsautta, Kaksoset siunataan loistavilla vahvuuksilla viestinnässä ja viehätysvoimassa, ja Neitsyet hyötyvät lisääntyneestä henkisestä selkeydestä ja käytännöllisyydestä, mikä lupaa merkittävää edistystä heidän pyrkimyksissään. Hyödynnä tämä suotuisa ajanjakso toimiaksesi luottavaisin mielin ja kiitollisena, ja kosminen energia tukee sinua saavuttamaan rakkaimpia tavoitteitasi.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Astrologia » Tällä viikolla 2 horoskooppimerkkiä hyötyvät positiivisista energioista