Psyyken mestarit: näillä kahdella astrologisella merkillä on kuudes aisti, erittäin hyödyllinen kaikkien ajatustesi lukemiseen

Sukellaan astrologian salaperäiseen maailmaan, jossa tietyt merkit on varustettu a kuudes aisti kiehtova. Niiden joukossa kaksi merkkiä erottuvat poikkeuksellisesta kyvystään lukea ajatuksia ja aistimaan ympäristön hienouksia. Tänään tutkimme psyykkisiä syvyyksiä Kalat ja Skorpioniintuition ja transsendenttisen aistihavainnon mestarit.

Mikä on kuudes aisti?

Termi kuudes aisti herättää eräänlaisen yliaistillinen havainto, mystinen ikkuna, joka avautuu viidelle perinteiselle aistillemme saavuttamattomille tiedoille. Se on akuutin intuition muoto, hohto, jonka avulla voimme vangita energioita, tunteita ja ajatuksia. Vuosisatojen ajan filosofit ja tiedemiehet ovat ihmetelleet tätä kykyä. Astrologiassa tietyillä merkeillä tiedetään olevan syvempi yhteys ihmistietoisuuden tähän osa-alueeseen.

Tämä kyky ei ole konkreettinen kuten kosketus tai näkeminen, mutta se on välttämätön ihmisen psyyken tuntemattomilla vesillä navigoimiseksi. Se on samanlainen kuin a tunnetutka, paljastaen sen, mitä usein puhe tai käyttäytyminen peittää. Astraaliset konfiguraatiot ja planeettojen sijainti syntymähetkellä vaikuttavat astrologian mukaan tämän salaperäisen aistin tarkkuuteen.

Psyyken ensimmäinen mestari: Kalat

Merkki Kalat liittyy yleensä valtavaan empatiaan ja kohonneeseen emotionaaliseen vastaanottavaisuuteen. Tämän merkin alkuasukkaat ovat tunteellisia sieniä, jotka vangitsevat intuitiivisesti muiden tunteita. Heidän hallitsijansa Neptunus, intuition planeetta, antaa heille lähes yliluonnollisen kyvyn aistia, mitä on ulkonäön ulkopuolella.

Kalojen määrittävä piirre on heidän kykynsä olla yhteydessä tunteisiin ilman sanojen tarvetta. Ne tajua ydin siitä, mitä ihminen usein käy läpi ennen kuin hän voi ilmaista tunteitaan. Sisäisen maailmansa rikkaus tekee heistä poikkeuksellisen herkkiä ympäristön hienovaraisuuksille, mikä tekee heistä luotettavia keskustelukumppaneita paljastamaan sanomattomia asioita.

Psyyken toinen mestari: Skorpioni

THE Skorpioni, merkki, joka tunnetaan intohimostaan ​​ja intensiivisyydestään, paljastaa myös valtavan kuudennen aistin. Hänen hallituskautensa ovat ihmissielun synkät syvyydet, joihin salaisuudet haudataan. Todellinen astrologinen etsivä Skorpioni aistii piilotettuja motiiveja ja usein on mahdotonta salata totuutta niiltä.

Tällä vesimerkillä Pluton johdolla on havainto, joka ulottuu paljon pinnan ulkopuolelle. Katse, äänen taivutus, epäröinti ja Skorpioni tietää vaistomaisesti kuinka selvittää tilanne. Heillä on läpäisevä intuitio, joka auttaa heitä havaitsemaan valheita ja petoksia. Heidän kykynsä lukea toisten ajatuksia on yhtä paljon lahja kuin kirous, mikä antaa heille syvän ymmärryksen ihmisluonnosta.

Harjoittele kuudetta aistiasi

Se, että Kaloilla ja Skorpionilla on synnynnäinen kuudes aisti, ei tarkoita, että muut eivät voisi kehittää hienompaa intuitiota. Aktiivisen kuuntelun, havainnoinnin ja emotionaalisen avoimuuden harjoittaminen ovat arvokkaita askeleita kohti psyykkisten kykyjen kehittämistä. Meditaatio, päiväkirjan pitäminen ja tietoinen empatian harjoittaminen ovat joitain työkaluja, jotka voivat auttaa.

Kuudennen aistinsa hiomisen parissa työskennelleiden ihmisten suosittelut osoittavat sen korvaamattoman arvon päivittäisessä elämässä tehdyissä päätöksissä ja sosiaalisissa vuorovaikutuksessa. Olipa kyseessä mielialan vangitseminen, epämukavan tilanteen välttäminen tai yksinkertaisesti yhdistäminen autenttisempaan tapaan, intuitio on taito, joka hyvin hallittaessa kohottaa inhimillistä kokemusta.

Kuudennen aistin tutkiminen, tämä ekstrasensorinen havainto, jonka tietyt astrologiset merkit hallitsevat hämmästyttävän helposti, paljastaa kiehtovan universumin, jossa on aineettomia ja syvällisiä yhteyksiä. Kalat poikkeuksellisella herkkyydellä ja läpitunkevalla intuitiolla siunattu Skorpioni erottuvat psyyken mestareina, jotka ohjaavat ihmistä ymmärtämään paremmin ihmismielen piilotettua dynamiikkaa. Tämä tiedekunta ei suinkaan jää vain harvoille valituille mysteeriksi, vaan se on kaikkien niiden käytettävissä, jotka kuuntelevat intuitiota ja harjoittavat emotionaalista herkkyyttään, mikä ruokkii rikkaampaa vuorovaikutusta ja tietoisia elämänvalintoja.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Astrologia » Psyyken mestarit: näillä kahdella astrologisella merkillä on kuudes aisti, erittäin hyödyllinen kaikkien ajatustesi lukemiseen