Kiehtova visuaalinen haaste: Voitko havaita näistä munista puuttuvat elementit, jotta voit selvittää arvoituksen salamannopeasti?

Onko sinulla mielestäsi terävä mieli ja tarkka havainnointikyky? THE logiikkapelejä ovat täydellisiä leikkipaikkoja niille, jotka haluavat testata älykkyyttään. Tänään meillä on erityisen aivohaaste, joka vaatii sinua spatiaalinen älykkyys. Valmistaudu osallistumaan seikkailuun, jossa muotokäsityksesi joutuvat koetukselle. NIIN, oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja erottua muista, vai liitytkö niiden joukkoon, jotka eivät ole kyenneet ymmärtämään arvoitusta? Anna hermosolujen hallita ja sinusta kiinni !

Kuinka voittaa tämä palapeli?

Aloita katsomalla alla olevaa kuvaa. Siellä näet munat puoliksi leikattunajota tarvitset tunnista puuttuvat puolikkaat. Mutta älä erehdy, tämä tehtävä on suoritettava nopeasti: sinun tarvitsee vain 15 arvokasta sekuntia tämän saavuttamiseksi. Aseta itsesi hyviin olosuhteisiin ja keskity parantaaksesi menestymismahdollisuuksiasi. Ratkaisu ? Se on myöhemmin tässä artikkelissa, joten jatka lukemista saadaksesi selville.

Miksi kohdata tämä looginen haaste?

Tämän stimuloivan haasteen tarkoituksena on testata sinun eloisuuttasi mielikuvitus ja sinun laatusi spatiaalinen päättely, kaksi ratkaisevaa taitoa monilla jokapäiväisen elämän osa-alueilla. Nämä taidot ovat välttämättömiä, olipa kyseessä matemaattisten ongelmien ratkaiseminen tai geometristen pulmien ratkaiseminen. Joten, tämä on täydellinen tilaisuus suorittaa tämä IQ-testi ja arvioida, missä olet.

Vastaukset paljastettiin

Ensi silmäyksellä haaste voi tuntua monimutkaiselta esiteltyjen muotojen epätyypillisen ulkonäön vuoksi. Sinun on jätettävä omasi mielikuvitus ottaa ohjat. Kuvittele, että voit käsitellä puuttuvia paloja 3D-palapelin tavoin. Huolellisen tarkkailun avulla saatat löytää ratkaisun. Ja tässä se on:

  • A = 3;
  • B = 4;
  • C = 5;
  • D = 1;
  • E = 2.

Vastaukset on kuvattukuva alla. Onnittelut oikean yhdistelmän löytäneille! Olet osoittanut taitosi pulmapelien ja geometrian suhteen. Jos toisaalta voitto jäi sinulta, älä panikoi! Ehkä tarvitset vain enemmän keskittymistä, aikaa tai harjoittelua. Osallistu muuhun IQ testit terävöittääksesi mieltäsi.

Jaa kokemus ystäviesi kanssa

Älä pidä tätä älyllistä viihdettä itselläsi! Jaa tämä testi ja lähetä se sosiaalisiin verkostoihisi antaa ystävillesi saman mahdollisuuden laittaa mielensä koetukselle. Se on hauska tapa vahvistaa siteitäsi vertaamalla tuloksiasi ja nauttimalla yhteisen haasteen hetkestä.

Voititpa sitten loistavasti tai harkitset uudelleen yrittämistä, muista, että jokainen ratkaistu pulma on mielesi voitto. Jatka hänen haastamista, ja pian mikään logiikkakoe ei vastusta sinua!

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Taipumuksia » Kiehtova visuaalinen haaste: Voitko havaita näistä munista puuttuvat elementit, jotta voit selvittää arvoituksen salamannopeasti?