Käytä näitä 9 hyvin yksinkertaista strategiaa lisätäksesi kävelyn paikkaa jokapäiväisessä rutiinissasi

Heräämisestä nukkumaanmenoon päivittäiset rutiinimme ovat usein sarja istumista, jota erottavat näytöt ja modernit mukavuudet. Koskaan ei kuitenkaan ole ollut tärkeämpää integroida niin perustavanlaatuinen harjoitus kuin kävely arkeen. Kävelyllä on monia fyysisiä hyötyjä, kuten sydän- ja verisuonitautien ja tyypin 2 diabeteksen riskiä, ​​unohtamatta sen myönteisiä vaikutuksia mielenterveyteen ja emotionaaliseen terveyteen, joten se on tärkeä liittolainen hyvinvoinnin tiellä. Tässä artikkelissa tutkimme yhdeksää yksinkertaista strategiaa, joilla voit tehdä kävelystä rutiinisi pilarin, ja jaamme samalla joitain motivaatiovinkkejä pysyäksesi sitoutuneena ja saavuttaaksesi päivittäiset kävelytavoitteesi.

Strategia 1: Kävely töihin, askel kohti terveyttä

Etsi keinojaintegroi kävely matkaasi työskentely voi muuttaa rutiinisi radikaalisti. Jos etäisyys sallii, harkitse auton jättämistä kotiin ja virkistävän kävelyn valitsemista. Vaihtoehtoisesti voit pysäköidä kauemmaksi tai jäädä pois bussipysäkiltä aikaisemmin lisätäksesi muutaman lisäaskeleen päivääsi.

Strategia 2: Ota uusia polkuja

Tavanomaisen reitin vaihtaminen voi paitsi virkistää mieltäsi myös parantaa fyysistä kuntoa. Valitse pidemmät polut tai enemmän luonnonkaunis kävelyäsi voi tehdä tästä ajasta mieluummin kuin urakkatyötä, ja samalla lisää askellaskuria.

Strategia 3: Retket ystävien, askelmiesi liittolaisten kanssa

Tapaamiset ystävien tai läheisten kanssa ovat täydellinen tilaisuus aktivoitua. Ehdota kävelyä puistossa tai kävelyn varrella yhdistääksesi kävelyn ja sosiaalistamisen edut.

Strategia 4: Portaiden kiipeäminen

Unohda hissit ja liukuportaat ja tee portaista uusi ystäväsi. Nauti portaista ohittaessasi on loistava tapa vahvistaa jalkojen lihaksia ja lisätä sykettäsi. Vaihtoehtoisesti oma tauko portaiden ylös ja alas kävelemisestä toimistossa voi olla loistava aktiivinen tauko.

Strategia 5: Palkkiot kävellen, terveys taattu

Jätä autosi autotalliin lyhyitä matkoja varten ja tee ostoksesi kävellen. Tämä ei vain edistä päivittäistä fyysistä aktiivisuuttasi, vaan myös auttaa sinua omaksumaan ympäristöystävällisemmän lähestymistavan.

Strategia 6: Koiran ulkoiluttaminen, nelijalkainen motivaatiosi

Koirasi voi olla paras kävelykumppanisi. On vain harvat motivaattorit, jotka pysyvät vakiona kuin tuo turkkipallo joka odottaa päivittäistä kävelyään. Retket koirallesi Näin niistä tulee tilaisuuksia lisätä omaa aktiivisuuttasi.

Strategia 7: Lisää mahdollisuuksia nousta ylös

Pienissä muutoksissa suuret mahdollisuudet piilevät. Päätä nousta ylös aina kun mahdollista, puhutpa sitten kollegalle sähköpostin lähettämisen tai lasillisen vettä kaatamisen sijaan. Jokainen askel on tärkeä!

Strategia 8: Hyödynnä odottamisen hetket

Odotusajat voidaan helposti muuntaa kävelyajoiksi. Kävelepä sitten paikalla bussia odotellessa tai kuljet odotushuoneessa, jokainen hetki on mahdollisuus liikkua.

Strategia 9: Liiku samalla kun pidät hauskaa

Poissa on ajatus, että voit tehdä vain yhden asian kerrallaan. Käveleminen äänikirjaa kuunnellessasi, puhelimessa puhuminen tai jopa suosikkisarjojasi katsominen mobiililaitteella voi harjoittaa hauskempaa ja houkuttelevampaa. Siten viihteestä tulee rikoskumppanisi pysyäksesi aktiivisena.

Pysy motivoituneena ja saavuta tavoitteesi

On välttämätöntä löytää se, mikä motivoi sinua ylläpitämään uutta kävelyvauhtiasi. Tämä voi olla seurantasovelluksen asentaminen, joka palkitsee edistymisesi,liittyä kävelyryhmään, tai yksinkertaisesti halu tuntea olonsa paremmaksi joka päivä. Muista juhlia jokaista voittoa, olipa se kuinka pieni tahansa, sillä se on henkilökohtainen matkasi kohti eloisempaa ja terveellisempää elämäntapaa.

Kävely on paljon enemmän kuin pelkkä liike, se on voimakas terveyden ja hyvinvoinnin vektori. Näiden yhdeksän strategian avulla sinulla on nyt kaikki kortit käsissäsi tehdäksesi kävelystä luonnollisen ja iloisen osan jokapäiväistä elämääsi. Pääasia on aloita askel askeleeltaottamalla nämä muutokset käyttöön asteittain ja miellyttävällä tavalla rakentaaksesi todellista rakkautta kävelyyn ajan myötä. Oletko siis valmis laittamaan jalkasi toisen eteen ja lähtemään valloittamaan hyvinvointiasi?

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Elämäntapa » Käytä näitä 9 hyvin yksinkertaista strategiaa lisätäksesi kävelyn paikkaa jokapäiväisessä rutiinissasi