Jos sinulla on kotonasi yksi näistä neljästä kasvista, murtoriski pienenee puoleen. Tästä syystä

Alueemme hiljaisessa maisemassa yksi luku muistuttaa meitä valppauden tärkeydestä: vuonna 2022 Ranskassa kirjattiin 211 400 murtovarkautta. Nämä ei-toivotut tunkeutumiset herättävät suurta huolta: kuinka voimme vahvistaa kotimme turvallisuutta? Vaikka turvajärjestelmistä, kuten CCTV-kameroista ja hälyttimistä, on tullut pakollisia, vähemmän perinteinen menetelmä on yleistymässä – tiettyjen laitosten strateginen käyttö. Nämä kasvit eivät suinkaan ole yksinkertaisia ​​koristeita, vaan niillä voi itse asiassa olla pelote murtovarkaita vastaan. Tutkimme, kuinka nämä vaatimattomat luonnon liittolaiset voivat täydentää suojatyökalujamme ja auttaa meitä vähentämään merkittävästi murron riskiä.

Kansallinen vitsaus: murrot Ranskassa

Ranskalaisten kotien turvallisuus on asia, jota ei voi sivuuttaa, varsinkin vuoden 2022 tilastojen valossa, jotka osoittavat 211 400 murtoa alueella. Tämä luku ei ole vain numero; hän edustaa tuhansia kansalaisia, jotka kohtaavat yksityisen tilansa loukkauksen, ja korostaa, että on välttämätöntä löytää tehokkaita ratkaisuja kotimme suojaamiseksi tunkeutumiselta.

Puolustuksen vahvistaminen: välttämättömät suojatoimenpiteet

Murtovarkauksien kasvavan uhan vuoksi on ratkaisevan tärkeää omaksua monipuolinen lähestymistapa kodin turvallisuuteen. Sijoita a turvallisuusjärjestelmä moderni on ensimmäinen askel asennuksen kanssa videovalvontakamerat ja D’hälyttimet selvästi näkyvissä. L’ulkovalaistus Sillä on myös varoittava rooli, samoin kuin sen vahvistaminen ovet ja ikkunat. Lisäksi naapurusolidaarisuus voi osoittautua arvokkaaksi: naapurin pyytäminen pitämään taloa silmällä, kun olet poissa, on yksinkertainen mutta tehokas ele.

Vihreät vartijat: murtovarkaiden pelotteita

Asiantuntevan puutarhurin kärki menee koristelua pidemmälle: tietyistä kasveista voi tulla todellinen suoja murtoja vastaan. THE piikikäs pensasaidat kuten piikkijuuri, haponmarjat ja pirakantit muodostavat valtavan luonnollisen esteen. THE tiheät ikivihreät pensaat, kuten bambu, marjakuusi ja laakeripuu, vaikeuttavat huomattavasti pääsyä ikkunoihin ja oviin. Lisäksi, piikikäs kiipeilykasviterityisesti voimakkaat ruusupensaat, voivat lannistaa piittaamattomimpiakin varkaita.

Varovaisuus ja ennakointi: virheet vältettävät

Vaikka nämä kasvit voivat olla arvokkaita liittolaisia, niiden käyttö vaatii arvostelukykyä. On välttämätöntä välttää poistumista turvalaitokset tulee liian invasiivisiksi, sillä vaarana on, että puutarha muuttuu ihanteelliseksi piilopaikaksi murtovarkaille. Yhtä tärkeää on säilyttää selkeä näkyvyys sisäänkäynnille kadulta ja vastustaa kiusausta paljastaa koristeet tai ulkokoristeet arvoa, mikä voi houkutella uteliaita katseita.

Viime kädessä murtojen ehkäisy Ranskassa on kysymys, jossa yhdistyvät taitavasti nykyaikaiset valvontatekniikat ja perinteiset menetelmät, kuten strategisten kasvitieteellisten yksilöiden istuttaminen. Vaikka kodin turvallisuuden varmistaminen on edelleen monimutkainen haaste, on lohdullista tietää, että jopa luonnolla voi olla osansa kotimme suojelemisessa. On edelleen toivottavaa, että nämä vinkit auttavat sinua tekemään puutarhastasi rauhan tyyssijan, mutta myös kasvilinnoituksen.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Elämäntapa » Jos sinulla on kotonasi yksi näistä neljästä kasvista, murtoriski pienenee puoleen. Tästä syystä