Eri tieteellisten tutkimusten mukaan näin voit juoda kahvia painonpudotuksen edistämiseksi

Hyvinvoinnin ja terveyden kiehtovassa maailmassa ihanteellisen figuurin etsintä johtaa usein yllättäviä polkuja. Heidän joukossa, päivittäinen liittolainen herättää huomion: kahvi. Miljoonien ihmisten valitsema aamujuoma, kahvi, voi olla odottamattomia etuja painonhallinnassa. Mietitkö, voiko kahvikuppisi tehdä muutakin kuin herättää sinut? Sukellaan yhdessä tieteellisten tutkimusten maailmaan tutkiaksemme kahvin vaikutusta aineenvaihduntaan ja selvittääksemme, onko vai ei, se voi olla painonpudotuksen edistäjä. Laita kahvipannu valmiiksi, aiomme valmistaa ajatuksia herättäviä vastauksia.

Kahvin edut painonpudotukseen

Kofeiini, tämä jokapäiväisessä kahvissamme oleva tunnettu molekyyli, ei ainoastaan ​​poista tehokkaasti uneliaisuutta. Mukaan tieteellisiä tutkimuksiatällä stimuloivalla aineella olisi arvokas rooli aineenvaihdunnan stimulointi ja kehomme energiankulutuksen lisääntyminen. Kuka olisi uskonut? Kahvitauko voisi olla vipu aktivoida kehosi kalorienpolttokonetta, mikä auttaa edistämään painonpudotus tehokas. Journal of Functional Foods -lehdessä julkaistu tutkimus menee vielä pidemmälle ja viittaa siihen, että kahvi voi estää rasvan kertymistä, mikä on merkittävä etu niille, jotka tarkkailevat vartaloaan.

Kofeiini ja termogeneesi

siellä termogeneesi on prosessi, jossa kehomme tuottaa lämpöä polttamalla kaloreita. Kofeiini on loistava liittolainen tässä prosessissa. Miten ? Toimimalla tämän sisäisen lämmitysjärjestelmän kiihdyttimenä, erityisen hyödyllinen rasvavarastojen vähentämisessä. Vähemmän varastoitua rasvaa tarkoittaa myös vähemmän mahdollisuutta nähdä painosi nousuun. Se on luonnollinen aineenvaihduntaprosessimme, jota näin ollen tehostetaan yksinkertaisen kahvikupin ansiosta.

Kofeiini ja vatsan menetys

Jos haaveilet ampiaisvyötäröstä ja litteästä vatsasta, kahvi ei voi tehdä ihmeitä yksinään, mutta se voi vain antaa sinulle lisäpotkua. Todellakin, jotkut tutkimukset viittaavat siihen kofeiini sillä olisi valtaa stimuloida aineenvaihduntaa tarpeeksi lisäämään kalorienpolttoa, jopa lepotilassa. Lisäksi sen kyky hillitä ruokahalua ja rajoittaa sopimatonta himoa voi johtaa suotuisaan kaloritasapainoon. painonpudotus. Kaksinkertainen etu, kun sanotaan hyvästit tarpeettomille sentteille vyötärön ympärillä.

Kofeiini ja liikunta

Kahvin juominen ennen harjoittelua voi olla kuin laittaisi premium-kaasua autoon ennen kilpailua. A espanjan opiskelu havaitsi, että ennen harjoittelua kofeiinin kulutus voi edistää lipidien hapettumista – toisin sanoen rasvanpolttoa. Eikä siinä vielä kaikki, myös ajoitus on mielenkiintoinen tekijä: näyttää siltä, ​​että iltapäivä tarjoaa suotuisamman ympäristön kofeiinille polttaa rasvaa. Neuvo ? Suunnittele harjoituksesi ja espressosi oikeaan aikaan maksimoidaksesi hyödyt.

Kahvivirheet, jotka saavat sinut lihomaan

Ole varovainen, kahvi ei aina ole hahmomme suojelusenkeli. Tapa, jolla käytämme tätä juomaa, on ratkaiseva. Musta kahvi ilman sokeria on liittolaisesi, mutta lisäämällä maitoa ja sokeria, vaarana on tuhota sen hyödyt ja sen sijaan edistää kalorien saantia. Lisäksi meidän on varottava liiallista kofeiinia, joka voi johtaa tuotannon lisääntymiseen kortisoli, stressiin liittyvä hormoni ja edistää rasvan varastoitumista. Kahvi, kyllä, mutta ei kaloriloukku!

Oikea annos kahvia laihtumiseen

Oikean tasapainon löytäminen on välttämätöntä kahvinkulutuksessa. Hyötyäksesi sen stimuloivista vaikutuksista osana laihdutusprosessia, sinun on oltava varovainen, ettet ylitä 4–5 kupillista päivässä. Määrä ihanteellinen kofeiini Päivittäinen tavoite on 400 milligrammaa, kynnys, jota ei pitäisi ylittää mahdollisten terveysriskien välttämiseksi. Kuten aina, ylimäärä on hyvän vihollinen, ja se koskee myös luotettavaa kahvilaamme.

Kahvin vaikutuksen laihduttamiseen ymmärtäminen voi olla oivallus tämän juoman ystäville. Tutkimusten ja tieteellisten tietojen analysoinnin kautta olemme havainneet, että kahvilla voi todellakin olla rooli painon alentamisessa, aineenvaihdunnan kiihdyttämisessä ja rasvanpolton edistämisessä. On kuitenkin tarpeen ottaa huomioon kulutettu määrä ja tämän juoman kulutustapa, jotta todella hyötyisivät sen hyveistä. Muista: Kahvin juonnin oikea hallinta voi edistää hyvinvointimatkaasi, kunhan juot sen asianmukaisesti ja tasapainoisesti.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Elämäntapa » Eri tieteellisten tutkimusten mukaan näin voit juoda kahvia painonpudotuksen edistämiseksi