Asiantuntijan mukaan tämä on mitä häiriö kertoo persoonallisuudestamme

Sukella usein väärinymmärrettyyn maailmaan sotku ja selvitä, mitä se voi hienovaraisesti paljastaa sinusta persoonallisuus. Olemme kaikki kohdanneet sotkuisen huoneen, laatikon täynnä erilaisia ​​esineitä tai työpöydän, jolle on kasattu papereita. Ei suinkaan pelkkä ystävien tai perheen kiusauksen aihe, vaan taipumukset epäjärjestykseen voivat itse asiassa olla peilikuvamme psyyke. Yksi alan asiantuntijoista paljastaa, kuinka sotkuiset tilat voivat lisätä meidän stressi, heijastavat luonteenpiirteitämme ja auttavat meitä ymmärtämään itseämme paremmin niiden esineiden kautta, jotka jätämme hajallaan. Vaatteita, papereita ja lapsuusmuistoja tutkimalla aloitamme kiehtovan matkan sisäisen maailmamme kulmiin.

Häiriön dekoodaus: sukellus psyykeemme

Aloitetaan tutkimalla syyt jotka pakottavat jotkut ihmiset elämään häiriötilassa. Asiantuntijoiden mukaan se menee paljon pidemmälle kuin laiskuus tai ajanpuute; tämä voisi paljastaa paljon meistä psyyke ja meidän psyyke. Häiriöidyn käytöksen ajatellaan usein olevan seurausta tiedostamattomista valinnoista, jotka heijastavat syvimpiä ajatuksiamme ja tunteitamme. Se voi olla tapa, jolla mielemme kapinoi tiukkoja normeja vastaan ​​tai etsi mukavuutta kaaoksessa, joka voi omituisen kyllä ​​joskus rauhoittaa meitä.

Sotku ja sen vaikutus henkiseen hyvinvointiimme

Yhteys häiriön ja Mielenterveys on kiistaton. Sotkuiset tilat voivat lisätä merkittävästi tasoamme stressi ja dominoilmiön kautta vaikuttaa yleiseen terveyteemme. Kun ympäristö, jossa elämme, on epäjärjestynyt, kehomme vastaa tuottamalla enemmän kortisoli, stressihormoni. Tämä voi pitkällä aikavälillä johtaa lukemattomiin terveysongelmiin, sekä psyykkisiin että fyysisiin, korostaen tarvetta ottaa vakavasti ympäristömme vaikutus hyvinvointiimme.

Päivittäinen epäjärjestys: heijastus luonteenpiirteistämme

Häiriö on kuin jälki, joka antaa ajatuksemme paistaa läpi. Persoonallisuuden piirteet. Jokainen häiriintynyt tapa voi liittyä eri hahmotyyppiin. Esimerkiksi luovia ihmisiä ympäröi usein lievä kaaos, jonka he pitävät inspiraation lähteenä, kun taas ahdistuneilla ihmisillä voi olla vaikeuksia järjestää tilaansa. Tarkkailemalla erilaisia ​​häiriötyyppejä voimme alkaa erottaa oman persoonallisuuskarttamme viivoja.

Kaaoksen ja luottamuksen välissä: mitä sotkuiset esineemme sanovat meistä

Tavarat, jotka jätämme sotkuiseksi, ovat kaukana satunnaisista. He ovat indikaattoreita arvokasta mielentilamme ja tunteidemme kannalta. THE vaatteet hajallaan voi viitata pakkomielle kuvaan tai kiireiseen elämäntahtiin, kun taas kasa paperit luokittelemattomat paljastavat usein taipumusta viivytellä. THE lapsuuden muistot hylättynä epäjärjestykseen, ne voivat heijastaa nostalgiaa tai tarvetta olla yhteydessä huolettomampiin elämänjaksoihin. Niin monia merkkejä, jotka auttavat meitä ymmärtämään, mitä sotkuinen mukavuusalueemme kertoo meistä.

On välttämätöntä ymmärtää meidän suhde häiriöön tuntemaan itsesi paremmin. Sotku ei ole vain siivoamista, vaan se on sisäisen maailmamme heijastus projisoituna fyysiseen ympäristöömme. Sen analysoiminen voi auttaa meitä tunnistamaan persoonallisuutemme näkökohtia, joita emme aina huomaa. Se voi olla myös ensimmäinen askel kohti muutosta, jos haluamme luoda tilan, joka ravitsee paremmin mielenterveyttämme ja sisäistä rauhaamme. Häiriö puhuttelee meitä, opetellaan kuuntelemaan, mitä sillä on sanottavaa.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Psykologia » Asiantuntijan mukaan tämä on mitä häiriö kertoo persoonallisuudestamme