5 yksinkertaista vinkkiä palauttaaksesi valkoisten tennarien kiiltoa ja tehdä niistä kuin uudet

Hyvät lenkkarikulttuurin ystävät, me kaikki tiedämme, että valkoiset tennarit ovat pakollinen vaatekaappimme. Niiden puhtaat linjat ja tahraton kiilto voivat parantaa mitä tahansa ihon sävyä, mutta tällä täydellisyydellä on hintansa: ne pysyvät harvoin valkoisina kovin pitkään. Pölyisten jalkakäytävien ja odottamattomien juhlien välissä arvokkaat arjen liittolaiset joutuvat koetukselle. Älä hätäänny ! Muutaman yksinkertaisen ja tehokkaan vinkin avulla opastan sinua palauttamaan lenkkarisi kiiltoa ja saamaan ne loistamaan kuin ensimmäisenä päivänä.

Perusvinkkejä tennarien hoitoon

Ennen kuin aloitat puhdistamisen valkoiset lenkkarit, omaksu muutamia tapoja, jotka tekevät kaiken eron. Ensinnäkin vastusta kiusausta käyttää niitä päivästä toiseen. Kääntämällä kenkiäsi ne hengittävät ja säilyttävät muotonsa. Ajattele myös niitä vedenkestävä suojaamaan niitä huonolta säältä ja vahingossa tapahtuvilta tahroilta. Säilytä ne lopuksi viileässä, kuivassa paikassa, etäällä lämmön ja kosteuden lähteistä kellastumisen tai muodonmuutosten estämiseksi.

Esipeli ennen puhdistusta

Hellävaraisen mutta tehokkaan puhdistuksen saamiseksi valmistelu on välttämätöntä. Aloita harjaamalla varovasti varsi ja pohja lenkkareistasi, joissa on a pehmeä hammasharja. Tämä vaihe poistaa pinnan lian ja valmistelee pinnan. Vaikeammin saavutettaviin kulmiin, a Q-vinkki tulee olemaan paras liittolaisesi. Viimeistele pyyhkeellä mikrokuitu poistaaksesi ylimääräisen pölyn ennen kuin siirryt puhdistusvinkkeihin.

Vinkki 1: Hammastahna

THE valkoinen hammastahna on loistava tapa puhdistaa pinttyneet tahrat tennareistasi. Levitä sitä likaisille alueille, anna vaikuttaa hetken ja hiero sitten varovasti. Kun tahrat ovat kadonneet, poista ylimääräinen hammastahna kostealla liinalla paljastaaksesi puhtaan, raikkaan pinnan.

Vinkki 2: Poistoaine

Poistaaksesi kitkaa vastustavia mustia jälkiä poistoaine voi olla odottamaton ratkaisu. Levitä se varovasti jälkiin varoen värjäämästä kangasta. Tämä kärki toimii erityisen hyvin kumipohjissa. puuvilla tai sisään nahka. Huuhtele sitten kostealla liinalla, jotta poistoaine ei vahingoita lenkkarisi materiaaleja.

Vihje 3: Talkki

Hellävarainen ja tehokas lähestymistapa canvas-lenkkariin on käyttää talkki. Luo tahna sekoittamalla talkkijauheeseen vähän vettä ja levitä se likaantuneille alueille hammasharjalla. Anna vaikuttaa jonkin aikaa ennen kuin harjaat uudelleen ja huuhtelet. Talkki imee likaa ja jättää kengät kimaltelevan valkoisiksi.

Vinkki 4: Valkoinen etikka

THE valkoviinietikka, joka tunnetaan luonnollisista puhdistavista ominaisuuksistaan, voi myös olla suureksi avuksi. Sekoita se veteen ja kasta lenkkarit seokseen. Käytä harjaa varovasti hankaaksesi likaiset alueet ennen lenkkarisi huuhtelua. Tämä ratkaisu ei ole vain tehokas, vaan myös ympäristöystävällinen.

Vinkki 5: Ruokasoodaa

Syväpuhdistukseen, ruokasooda tulee olemaan paras ystäväsi. Ripottele sitä kostealle hammasharjalle ja hankaa likaiset alueet. Lisää sitten vähän Astianpesuaine puhdistusvaikutuksen parantamiseksi. Tämä yhdistelmä saa aikaan reaktion, joka auttaa irrottamaan likaa ja palauttamaan lenkkarisi alkuperäisen valkoisuuden.

Kun sisällytät nämä vinkit siivousrutiiniisi, valkoiset lenkkarit saavat takaisin loistonsa ja ovat valmiita kohtaamaan uusia seikkailuja. Säännöllinen ja asianmukainen huolto on avain siihen, että lenkkarisi pysyvät uusina ja kestävät ajan myötä.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Elämäntapa » 5 yksinkertaista vinkkiä palauttaaksesi valkoisten tennarien kiiltoa ja tehdä niistä kuin uudet