3 parasta luonnollista kuorintareseptiä ihosi valmistelemiseksi rusketusta varten

Aurinkoisten päivien kynnyksellä, jotka kutsuvat meidät paljastamaan luonnollista kauneuttamme, tänään esittelen sinulle luonnollisen kasvojen kuorinnan taiteen. Minkä vuoksi ? Koska ennen kuin hylkäämme itsemme auringon ja rusketuksen nautintoihin, on välttämätöntä valmistella ihomme. Näiden kautta kolme kuorintareseptiä jonka paljastan sinulle, aseta puolellesi kaikki mahdollisuudet saada säteilevä ja kestävä rusketus. Nämä hoidot perustuvat kahvia, kurkumaJa Hunaja, eivät ole vain kauneusele, vaan myös todellinen terveysvoide ihollesi. Aloitetaan yhdessä tämä lempeä rituaali, joka tuoksuu kesältä ja lupaa kohottaa ihoasi luonnon voiman ansiosta.

Miksi käyttää kuorintaa pidentääksesi rusketusta?

Ennen kuin paljastamme arvokkaat reseptimme, anna meidän ymmärtää kuorinnan ratkaiseva rooli. Haaveiletko rusketuksesta, joka kestää lomien jälkeen? No, avain on kuorinnassa. Tämä kauneusvaihe poistaa kertyneet kuolleet solut ja antaa iholle hienostuneen tekstuurin. Bonuksena se tasoittaa ihonväriä, jolloin auringonsäteet tunkeutuvat tasaisesti. Näin rusketuksesi lupaa asettua suloisesti ja sitkeästi.

Jokaisen ainesosan ainutlaatuiset edut

Jokainen resepteihimme valittu ainesosa ei ole sattuman tulos. THE kahvinpurut, runsaasti antioksidantteja, taistelee tulehdusta ja vähentää selluliittia. THE kurkuma, aasialaisen keittiön tähti, on myös voimakas tulehdusta ehkäisevä aine, joka tuo iholle hehkua. Lopuksi, HunajaTämä makea luonnon eliksiiri ravitsee ja korjaa kudoksia syvästi. Niiden edut ovat moninaiset, ja ne asettavat nämä kuorinnat suosima hoitomuoto hehkuvalle iholle.

Resepti 1: Tonisoiva kahvikuorinta

Valmistaudu virkistymään tällä ensimmäisellä reseptillä, jossa käytetään kahvinporoja. Tätä kuorintaa varten tarvitset yhtä paljon kahvinporoja ja sokeria sekä valitsemaasi öljyä (kookos, makea manteli jne.). Sekoita näitä ainesosia, kunnes saat rakeisen tahnan. Levitä pyörivin liikkein kosteille kasvoille ja huuhtele haalealla vedellä. Tämä kuorinta ei ainoastaan ​​valmistele ihoasi rusketusta varten, vaan tekee siitä pehmeän ja sävyisen.

Resepti 2: Radiance-kuorinta kurkumalla

Tämä toinen resepti tarjoaa sinulle kirkastavan kuorinnan kurkuman ansiosta. Ota teelusikallinen kurkumajauhetta, lisää hienosokeri ja oliiviöljy muodostaaksesi seos. Levitä kasvoille, vältä silmänympärysihoa, anna vaikuttaa muutama minuutti ja hiero hellävaraisesti ennen huuhtelua. Ihosi on nyt puhdistettu ja ihosi on näkyvästi kirkkaampi.

Resepti 3: Pehmeyttä ja korjausta hunajalla

Hunaja on täydellinen ainesosa iholle, joka etsii mukavuutta ja korjausta. Lisää ruokalusikalliseen hunajaa hienoa sokeria ja muutama tippa sitruunaa saadaksesi luonnollisen ja kosteuttavan kuorinnan. Levitä seos kasvoille, anna vaikuttaa hetki ja hiero hellävaraisesti ennen huuhtelua. Ihosi on nyt joustava, kosteutettu ja valmis nauttimaan auringosta.

Bonus: Kosteuttaminen, välttämätön vaihe kuorinnan jälkeen

Muista, kuorinnan jälkeennesteytys on edelleen perustavanlaatuinen ele. Se sulkee kosteuden ja rauhoittaa ihoasi, vain vapautettuna epäpuhtauksista ja kuolleesta ihosta. Käytä ihotyyppillesi sopivaa voidetta tai öljyä maksimoidaksesi kuorinnan vaikutukset ja säilyttääksesi kauniin ruskettuneen ihosi pehmeyden.

Jokaisella näistä kuorintaresepteistä on voima muuttaa kesän kauneusrutiinisi. Ne eivät vain valmistele ihoasi optimaaliseen rusketukseen, vaan antavat sille myös todellisen nuoruuden kylvyn. Integroimalla nämä yksinkertaiset eleet rituaaliisi, näet ihosi kukoistavan kesän hyväntahtoisten säteiden alla. Syleile aurinkoista vuodenaikaa säteilevin kasvoin luonnontuotteiden taikuuden ja näiden kauneuden salaisuuksien ansiosta.

Kirjoittajan kuva
Kirjailijasta,Annika Korhonen
Etusivu » Elämäntapa » 3 parasta luonnollista kuorintareseptiä ihosi valmistelemiseksi rusketusta varten